Trainingen Het Nieuwe Presenteren™

Het Nieuwe Presenteren™. U* kunt het ook.
(* Of uw medewerkers.)

Maak van uzelf of uw medewerkers sprekers van formaat. Bento Presentaties biedt diverse interactieve workshops aan over Het Nieuwe Presenteren™, desgewenst op maat gesneden van uw bedrijf of medewerkers.

En dan is er nog ons miniseminar HNP™, bij uitstek geschikt als educatieve prikkel. Of als onderdeel van uw programma van permanente educatie.

Een incompany workshop Het Nieuwe Presenteren is maatwerk.

Incompany workshops
HNP™

In company en over uw company – Als u dan toch leert hoe u overtuigend kunt presenteren, doet dat dan meteen aan de hand van uw eigen presentatie. In een halve tot hele dag leert u uw verhaal te ontwerpen, slides te ontwerpen en een optreden te geven dat staat als een huis. Dat doen we bij u op locatie, met u en uw medewerkers en met uw eigen presentaties.

Meer informatie over onze verschillende incompany trainingen »

Leer van anderen in onze open workshop Het Nieuwe Presenteren.

Open workshops
HNP™

Open workshops, dan ziet u nog eens iemand – Met de open workshops leert u, vaak samen met deelnemers van andere bedrijven en organisaties, de kneepjes van Het Nieuwe Presenteren™. Uw presentaties zullen nooit meer zijn zoals ze waren. En u maakt kennis met anderen.
Altijd leuk.

Meer informatie over de open workshops »

In zestig minuten thuis in Het Nieuwe Presenteren.

Mini-seminar
HNP™

Mini seminar, maximaal effect – Zo snel kan het gaan: in zestig minuten maakt u kennis met Het Nieuwe Presenteren™ en krijgt u tips waar u direct wat mee kunt. Een miniseminar met maximaal effect dus. Bento Presentaties zet er deelnemers van tien tot duizend deelnemers mee op scherp.

Meer informatie over mini-seminar »

PowerPoint training

Presentaties ontwerpen
in PowerPoint®

“Kan dat óók in PowerPoint?” – In een halve dag radicaal anders leren denken over PowerPoint en wat je ermee kunt en doet. We leren u de technieken om mooie dia’s te maken in PowerPoint (of Keynote) voor een krachtige presentatie. Ideaal voor wie regelmatig presentaties moet ontwerpen.

Meer informatie over PowerPoint workshop »