Website Bentopresentaties.nl v3 (vanaf september 2014)

Nieuwe website van Bento Presentaties

Arnout Drenthel Over Bento

Na een nieuw kantoor is het na ruim drie jaar ook eens tijd voor een nieuw digitaal jasje. Dus vandaag gaat de knop om en lanceren we ook de nieuwe website van Bento Presentaties.  En we zijn er best trots op, want helemaal met eigen handen gebouwd.

Laurens schreef pakkende teksten, Erik maakte de Bento beeldbank die deze site zo visueel krachtig en persoonlijk maken. Joeri en Hugo hielpen bij de conversie van de oude naar de nieuwe site en Arnout nam de techniek en ontwerp voor zijn rekening.  De rest van het team en vrienden hielpen bij het (eindeloos) controleren. Een echt team-product dus!

 • screenshot website Bentopresentaties.nl v2 (juli 2011 – september 2014)
 • Example

En het werd tijd. Want niet alleen begon het design wat gedateerd te raken, ook paste de oude site qua signatuur niet meer bij Bento. En gaandeweg was hetgeen er op stond ook achterhaald. Er ontbraken een paar nieuwe producten en dat het adres sinds de verhuizing nog niet bijgewerkt was, sprak wel boekdelen.

De site stond niet meer waar die moest staan op ons netvlies.

Maar we zijn weer bij! Met een mooi portfolio, een totaal overzicht van al onze diensten en uiteraard weer onze tips. En het blog is terug!

Verder hebben we goed nagedacht over de routing en performance van de site. En als we de metingen moeten geloven, hebben we daarin ook een flinke stap gezet.

Kortom, we zijn weer bij. En daar zijn we blij mee.
Welkom!

Over de auteur

Arnout Drenthel

Arnout Drenthel (MSc) traint en adviseert organisaties en sprekers bij het ontwikkelen van een overtuigende, doelgerichte en heldere presentatie; in woord en in beeld. “Het moment dat een spreker ervaart hoe het is om anderen te inspireren; dat is magisch. Dan gebeurt er echt iets. En het is super om daar aan te mogen bijdragen.”
Arnout is mede-oprichter van Bento Presentaties. Gek op gadgets, quantified self, en complexe uitdagingen.

Ook interessant:

 • Blogartikel - Weg met Powerpoint?

  Oké, dit moet me even van het hart. Ik hoorde laatst dat een grote zakelijke dienstverlener ('voor hoger opgeleiden') heeft besloten PowerPoint af te schaffen.... *hopla!* ...Hmm... ok... maar, waarom?…

 • Online presentaties delen met Office Mix (review)

  “PowerPoint wordt interactief”, aldus Microsoft in de promotie van hun nieuwste presentatie-tool Office Mix. Dat belooft wat. Want is niet de grootste kritiek op PowerPoint-presentaties dat ze saai (want: niet…

 • Kantoor Bento Presentaties.

  Eind april jl. zijn we verhuisd naar ons nieuwe kantoor in Tilburg-Oost, aan de Kapitein Hatterasstraat. Tijd voor meer ruimte, nieuwere faciliteiten en betere koffie. Kortom, achter de schermen timmeren we lekker…