PowerPoint-specialist

Laat onze professionele presentatie-vormgevers uw PowerPoint verbeteren en afmaken.

Level 1 focus:

Inhoud
0%
Dia's
Verbeteren
Optreden
0%

Level 1


Doorlooptijd

1-3 dagen

Software

Microsoft PowerPoint®
Apple Keynote
Prezi

Alternatieven

Level 2: Presentatie verbeteren
Level 3: Volledige presentatie
Level 4: Pressure cooker

Terug naar ontwerp-dienstenU heeft een haat-liefde verhouding met PowerPoint. U kunt niet zonder, maar kunt uw presentatie net niet zo mooi maken als u het eigenlijk zou willen.

Laat een van onze vormgevers uw PowerPoint-presentatie afmaken, zodat u zich niet hoeft te verontschuldigen voor uw PowerPoint.

Als het snel goed moet zijn

 • U heeft een mooi pak, nette brochure en een eerlijk product. Dan wilt u natuurlijk ook dat uw presentatie er verzorgd uitziet. Dus wilt u iemand die goed is met PowerPoint (of Keynote, of Prezi) die u net helpt met dat laatste stapje.

  Dan springen we graag bij. U huurt gewoon een vormgever voor een dag (of twee, of drie) en die zorgt er stap voor stap voor dat uw presentatie beter wordt. Tot de tijd die u ervoor geeft, om is.

Aanpak

Binnenkort is die belangrijke presentatie. En de PowerPoint schiet er eigenlijk bij in. Die presentatie die uw collega heeft geprobeerd te maken, kan eigenlijk echt niet meer.

Bel ons en stuur ons uw presentatie toe. (Grotere bestanden kunt u bijvoorbeeld via ons WeTransfer kanaal naar ons sturen).

Wij kijken er dan naar en geven u een advies met hoeveel vormgeef-werk wij denken dat u het beste geholpen bent; een dag, anderhalve dag, twee dagen, etc.

U kiest zelf hoeveel tijd u wilt dat onze vormgever(s) in het ontwerp van uw PowerPoint zullen steken.

In overleg met u kiezen we het moment van oplevering, zodat u ook voldoende tijd houdt om de presentatie te oefenen.

We plannen het werk in en gaan aan de slag!

Vervolgens gaan we stap voor stap uw PowerPoint-presentatie verbeteren. (Of Keynote of Prezi natuurlijk)

Daarbij beginnen we bij het uitlijnen van de basis. Zodra er een eenduidig basis staat, pakt onze vormgever het eerstvolgende verbeterpunt. Hoe meer tijd er is, hoe verfijnder de vormgeving kan worden.

Tijdens het traject zullen we waar nodig contact met u opnemen, om af te stemmen wat de precieze boodschap bij een dia is, zodat we de juiste keuzes in de vormgeving aanbrengen.

Op het afgesproken tijdstip (of eerder) ontvangt u van ons uw verbeterde presentatie*. Gekapt en gestyled!

Die tijd en moeite heeft u zichzelf mooi bespaard. Kunt u zich mooi richten op die presentatie!

 

* (Mocht u naar aanleiding hiervan nog meer aanpassingen wensen, dan kan dat op basis van nacalculatie)


Iets voor u?

Wanneer u zich wilt onderscheiden met een eigentijdse presentatie. Een presentatie waarin uw boodschap een structuur volgt die werkt. En met krachtige beelden die u als spreker laten overtuigen. Dát zijn de presentaties die we maken.

Kijk ook eens in ons portfolio of neem contact op.

 • “Bento zet de standaard voor onze nieuwe presentaties.”Pyter Hiemstra, Coördinator corporate communicatieadvies RVO
 • “Jullie bijdrage aan onze presentaties heeft ervoor gezorgd dat de kwaliteit én effectiviteit van de presentaties op een duidelijk hoger niveau zijn komen te staan.”Hans van der Ven, gemeentesecretaris Gemeente Heusden
 • “De presentatie is echt mooi geworden! Ik denk dat het inslaat als een bom.”Ramon van der Wal, adjunct-directeur Zest Utilities

FAQ

We hielpen collega-sprekers al bij onder meer de volgende soorten presentaties:

 • Sales presentaties voor teams van vertegenwoordigers 
 • Jaarcijfers van oliemaatschappijen 
 • Onderzoeksresultaten voor overheidsinstellingen
 • Interne productpresentaties bij marktleiders in koffie 
 • Congrespresentaties voor energiebedrijven
 • Jaaroverzichten van mediabedrijven 
 • Wervingspresentaties voor distributienetwerken 
 • Beleidspresentaties voor gemeenten
 • Conferences voor freelancers 
 • Pleidooi-presentaties in rechtszaken
 • Bedrijfspresentaties van MKB’ers 

…dus waarschijnlijk weten we ook wel raad met uw presentatie!

Gemiddeld hebben we rond de 5 á 6 weken nodig om een volledige presentatie te ontwikkelen vanaf de eerste workshop. Dat kan wel iets sneller, maar de ervaring leert dat het sterk afhankelijk is van de agenda’s van alle betrokkenen. In overleg kunnen we kijken wat haalbaar is. Bel gerust even om te informeren wat haalbaar is!
De workshops met u doen we bij voorkeur bij u op locatie. De eindoplevering doen we ook bij u op locatie. Alle tussengelegen werkzaamheden voeren we uit bij ons op kantoor en waar nodig, hebben we telefonisch contact met u.
We kunnen het niet zonder u. Daarom vragen we u de hemd van het lijf in de workshops. Deze periode zal voor u ook het meest intensief zijn. Elke workshop duurt rond de 2 á 2,5 uur en tussen de workshops zit ongeveer een week. Mogelijk moet u tussen de workshops nog dingen natrekken of krijgt u concepten voorgelegd per e-mail.

De tweede fase, die van de vormgeving van de presentatiemiddelen, is minder intensief voor u. We sturen u een of enkele concepten en bespreken dit telefonisch met u.

We werken met één vast aanspreekpunt aan uw kant. Hij/zij zorgt voor de coördinatie aan uw kant.

Meer dan fraaie vormgeving

Een goede PowerPoint-presentatie is meer dan een statische voorstelling van fraai vormgegeven dia’s. Juist de animaties in beeld helpen het verhaal verduidelijken. Nooit aandachttrekkend, maar altijd ter ondersteuning van het verhaal van de spreker.

Kijk en leer!

U krijgt uit eerste hand mee hoe we op een hele eigentijdse manier een presentatie maken. Een bijkomend voordeel van deze  werkwijze is dan ook dat u niet alleen een nieuwe presentatie krijgt, maar uw volledige kijk op presenteren zal veranderen!

 

(013) 707 99 66

Bel gerust… Vraag naar Joeri of Arnout.
Ze vertellen u alles over presenteren!

 

Of laat ons u terugbellen.

Ja, bel mij!