Presentatie laten maken

Voor sprekers die het maximale eruit willen halen

Level 3 focus:

Inhoud
Volledig verhaal
Dia's
Volledig ontwerp
Optreden
Geen

Level 3

Volledige presentatie laten maken


Doorlooptijd

5-6 weken

Software

Microsoft PowerPoint®
Apple Keynote
Prezi

Alternatieven

Level 1: PowerPoint
Level 2: Presentatie verbeteren
Level 4: Pressure cooker

Terug naar dienstenWanneer u kunt vertrouwen op een verhaal dat bij u past, met dia’s waarmee u gezien mag worden… Stelt u zich eens voor welk vertrouwen dat geeft wanneer u op het podium staat.

Creatief concept deel 1: Inhoud van de presentatie laten maken met hulp van een presentatie-specialistCreatief concept deel 2: Ontwerp van de powerpoint-presentatie laten ontwerpenTechnische uitvoering: volledige PowerPoint-presentatie laten ontwikkelen

Het volledige pakket

Samen volgen we onze gestructureerde aanpak. Zo ontwikkelen we met u uw volgende presentatie. U krijgt een presentatie die u past als een maatpak.

In deze totaal-aanpak zorgen we ervoor dat zowel de inhoud van uw presentatie als de visuele ondersteuning daar optimaal aan bijdragen. En het maakt voor ons niet uit of u liever presenteert met PowerPoint, Keynote of Prezi. Alles kan.

Gestructureerde aanpak

Om een goede presentatie te kunnen maken, hebben we u nodig. Maar geen zorgen; we hebben een gestructureerde aanpak die we volgen:


 • Connector.

  Analyse-fase

  We plannen drie workshops bij u op locatie. In deze workshops ontwikkelen we, samen met u en/of uw collega’s, de inhoud van de presentatie. Samen met u bekijken we wat uw doel is en maken we een analyse van uw publiek. Wat is uw belangrijkste boodschap en wie wilt u inspireren, motiveren of overtuigen? Hoe duidelijker dit is, hoe scherper uw presentatie kan worden!

 • Connector.

  Creatief concept: opbouw en inhoud

  Daarna werken we samen aan de inhoud van uw presentatie en ontstaat de structuur en rode draad van uw presentatie. Dit doen we stapsgewijs en samen met u en/of uw collega’s. U heeft kennis van het onderwerp, wij helpen u door dit te structuren voor uw publiek. Na de workshops weet u wat uw boodschap is, hoe u dit gaat brengen en hoe u uw publiek gaat overtuigen.

 • Connector.

  Creatief concept: storyboard en artwork

  Zodra de inhoud van de presentatie staat, werken we de presentatiemiddelen van de spreker uit. Het creatieve concept bestaat uit een uiteenzetting van het Storyboard (in beeld) in combinatie met het artwork: voorbeelden van de te maken dia’s. Uiteraard in de stijl die bij u past. Zo weet u tijdig hoe de presentatie er uit gaat zien.

 • Connector.

  Technische uitvoering

  Ten slotte werken we de presentatiematerialen uit tot het eindproduct. Daarbij verzamelen of maken we beeldmateriaal en monteren we de presentatie in de presentatiesoftware van uw keuze, zoals PowerPoint of Keynote.

Iets voor u?

Wanneer u zich wilt onderscheiden met een eigentijdse presentatie. Een presentatie waarin uw boodschap een structuur volgt die werkt. En met krachtige beelden die u als spreker laten overtuigen. Dát zijn de presentaties die we maken.

Kijk ook eens in ons portfolio of neem contact op.

 • “Bento zet de standaard voor onze nieuwe presentaties.”Pyter Hiemstra, Coördinator corporate communicatieadvies RVO
 • “Jullie bijdrage aan onze presentaties heeft ervoor gezorgd dat de kwaliteit én effectiviteit van de presentaties op een duidelijk hoger niveau zijn komen te staan.”Hans van der Ven, gemeentesecretaris Gemeente Heusden
 • “De presentatie is echt mooi geworden! Ik denk dat het inslaat als een bom.”Ramon van der Wal, adjunct-directeur Zest Utilities

FAQ

We hielpen collega-sprekers al bij onder meer de volgende soorten presentaties:

 • Sales presentaties voor teams van vertegenwoordigers 
 • Jaarcijfers van oliemaatschappijen 
 • Onderzoeksresultaten voor overheidsinstellingen
 • Interne productpresentaties bij marktleiders in koffie 
 • Congrespresentaties voor energiebedrijven
 • Jaaroverzichten van mediabedrijven 
 • Wervingspresentaties voor distributienetwerken 
 • Beleidspresentaties voor gemeenten
 • Conferences voor freelancers 
 • Pleidooi-presentaties in rechtszaken
 • Bedrijfspresentaties van MKB’ers 

…dus waarschijnlijk weten we ook wel raad met uw presentatie!

Gemiddeld hebben we rond de 5 à 6 weken nodig om een volledige presentatie te ontwikkelen vanaf de eerste workshop. Dat kan wel iets sneller, maar de ervaring leert dat het sterk afhankelijk is van de agenda’s van alle betrokkenen. In overleg kunnen we kijken wat haalbaar is. Bel gerust even om te informeren wat haalbaar is!
De workshops met u doen we bij voorkeur bij u op locatie. De eindoplevering doen we ook bij u op locatie. Alle tussengelegen werkzaamheden voeren we uit bij ons op kantoor en waar nodig, hebben we telefonisch contact met u.
We kunnen het niet zonder u. Daarom vragen we u de hemd van het lijf in de workshops. Deze periode zal voor u ook het meest intensief zijn. Elke workshop duurt rond de 2 á 2,5 uur en tussen de workshops zit ongeveer een week. Mogelijk moet u tussen de workshops nog dingen natrekken of krijgt u concepten voorgelegd per e-mail.

De tweede fase, die van de vormgeving van de presentatiemiddelen, is minder intensief voor u. We sturen u een of enkele concepten en bespreken dit telefonisch met u.

We werken met één vast aanspreekpunt aan uw kant. Hij/zij zorgt voor de coördinatie aan uw kant.

Meer dan fraaie vormgeving

Een goede PowerPoint-presentatie is meer dan een statische voorstelling van fraai vormgegeven dia’s. Juist de animaties in beeld helpen het verhaal verduidelijken. Nooit aandachttrekkend, maar altijd ter ondersteuning van het verhaal van de spreker.

Kijk en leer!

U krijgt uit eerste hand mee hoe we op een hele eigentijdse manier een presentatie maken. Een bijkomend voordeel van deze  werkwijze is dan ook dat u niet alleen een nieuwe presentatie krijgt, maar uw volledige kijk op presenteren zal veranderen!

 

(013) 707 99 66

Bel gerust… Vraag naar Joeri of Arnout.
Ze vertellen u alles over presenteren!

 

Of laat ons u terugbellen.

Ja, bel mij!