Presentatie verbeteren

Wanneer u al een presentatie heeft die wij voor u gaan aanscherpen en vormgeven

Level 2 focus:

Inhoud
Aanscherpen
Dia's
Volledig ontwerp
Optreden
geen

Level 2

Presentatie verbeteren


Doorlooptijd

2-4 weken

Software

Microsoft PowerPoint®
Apple Keynote
Prezi

Alternatieven

Level 1: PowerPoint
Level 3: Volledige presentatie
Level 4: Pressure cooker

Terug naar dienstenU heeft al een presentatie. En die gebruik u al een hele tijd. Maar u heeft het gevoel dat er meer uit te halen valt. En die dia’s zijn eigenlijk ook wel aan een opfrisbeurt toe. Laat ons uw presentatie vormgeven!

Mooie presentatie… en de beste Quick Wins

 • Met een kritische blik gaan we door uw huidige presentatie. Wat werkt wel en wat kan krachtiger?
  Samen met u gaan we door de inhoud – met het publiek en uw doel als uitgangspunt. Op basis daarvan kiezen we misschien voor een nieuwe opzet. En waarschijnlijk zullen sommige delen vervallen. Sommige gaan we anders weergeven. En her en der zal een nieuwe dia moeten worden gemaakt.
  Uiteindelijk zetten we de hele presentatie in een fris nieuw jasje. Zo kunt u er weer tegenaan. Met een krachtige(re) boodschap en nu een presentatie waarmee u gezien mag worden.

Aanpak

In één workshop gaan we samen op zoek naar de quick wins in uw presentatie.

Het resultaat van deze stap is een aangescherpte opzet voor uw volgende presentatie. Doordacht, afgestemd op uw publiek en met gebruik van effectieve verhaal-technieken.

We willen zeker weten dat we iets maken waar u gelukkig van wordt. En waar u mee uit de voeten kunt.

Daarom ontwikkelen we eerst een basis die past bij uw huisstijl en uw huidige presentatie. Tevens kiezen we samen met u welke specifieke onderdelen door Bento in meer detail worden uitgewerkt. Voor die sleutel-dia’s doen we een voorzet.

Dit nieuwe artwork spreken we telefonisch met u door. Waar nodig passen we zaken aan. En wanneer u zich kunt vinden in de plannen, werken we de presentatie verder uit.

Zodra het ontwerp van de nieuwe vormgeving gereed is, werken we de presentatie verder uit. Uiteindelijk vormgeven we uw hele presentatie.

Uiteraard eenvoudig te bedienen in software van uw keuze, zoals bijvoorbeeld PowerPoint, Keynote of Prezi.


Iets voor u?

Wanneer u zich wilt onderscheiden met een eigentijdse presentatie. Een presentatie waarin uw boodschap een structuur volgt die werkt. En met krachtige beelden die u als spreker laten overtuigen. Dát zijn de presentaties die we maken.

Kijk ook eens in ons portfolio of neem contact op.

 • “Bento zet de standaard voor onze nieuwe presentaties.”Pyter Hiemstra, Coördinator corporate communicatieadvies RVO
 • “Jullie bijdrage aan onze presentaties heeft ervoor gezorgd dat de kwaliteit én effectiviteit van de presentaties op een duidelijk hoger niveau zijn komen te staan.”Hans van der Ven, gemeentesecretaris Gemeente Heusden
 • “De presentatie is echt mooi geworden! Ik denk dat het inslaat als een bom.”Ramon van der Wal, adjunct-directeur Zest Utilities

FAQ

We hielpen collega-sprekers al bij onder meer de volgende soorten presentaties:

 • Sales presentaties voor teams van vertegenwoordigers 
 • Jaarcijfers van oliemaatschappijen 
 • Onderzoeksresultaten voor overheidsinstellingen
 • Interne productpresentaties bij marktleiders in koffie 
 • Congrespresentaties voor energiebedrijven
 • Jaaroverzichten van mediabedrijven 
 • Wervingspresentaties voor distributienetwerken 
 • Beleidspresentaties voor gemeenten
 • Conferences voor freelancers 
 • Pleidooi-presentaties in rechtszaken
 • Bedrijfspresentaties van MKB’ers 

…dus waarschijnlijk weten we ook wel raad met uw presentatie!

Gemiddeld hebben we rond de 2 à 4 weken nodig om uw bestaande presentatie te verbeteren vanaf de eerste workshop. Dat kan wel iets sneller, maar de ervaring leert dat het sterk afhankelijk is van de agenda’s van alle betrokkenen. In overleg kunnen we kijken wat haalbaar is. Bel gerust even om te informeren wat haalbaar is!
De workshops met u doen we bij voorkeur bij u op locatie. De eindoplevering doen we ook bij u op locatie. Alle tussengelegen werkzaamheden voeren we uit bij ons op kantoor en waar nodig, hebben we telefonisch contact met u.
We kunnen het niet zonder u. Daarom vragen we u de hemd van het lijf in de workshops. Deze periode zal voor u ook het meest intensief zijn. Elke workshop duurt rond de 2 à 2,5 uur en tussen de workshops zit ongeveer een week. Mogelijk moet u tussen de workshops nog dingen natrekken of krijgt u concepten voorgelegd per e-mail.

De tweede fase, die van de vormgeving van de presentatiemiddelen, is minder intensief voor u. We sturen u een of enkele concepten en bespreken dit telefonisch met u.

We werken met één vast aanspreekpunt aan uw kant. Hij/zij zorgt voor de coördinatie aan uw kant.

Meer dan fraaie vormgeving

Een goede PowerPoint-presentatie is meer dan een statische voorstelling van fraai vormgegeven dia’s. Juist de animaties in beeld helpen het verhaal verduidelijken. Nooit aandachttrekkend, maar altijd ter ondersteuning van het verhaal van de spreker.

Kijk en leer!

U krijgt uit eerste hand mee hoe we op een hele eigentijdse manier een presentatie maken. Een bijkomend voordeel van deze  werkwijze is dan ook dat u niet alleen een nieuwe presentatie krijgt, maar uw volledige kijk op presenteren zal veranderen!

 

(013) 707 99 66

Bel gerust… Vraag naar Joeri of Arnout.
Ze vertellen u alles over presenteren!

 

Of laat ons u terugbellen.

Ja, bel mij!