White label ontwerp

Presentatie-ontwerp voor communicatiebureaus en presentatie-coaches

 

White label


Doorlooptijd

1–3 weken (zie FAQ)

Software

Microsoft PowerPoint®
Apple Keynote
Prezi

Alternatieven

Terug naar dienstenUw klanten zijn ontzettend tevreden over uw ondersteuning als presentatie-coach. Ze presenteren als nooit tevoren!

Alleen dat oubollige PowerPoint-ontwerp — dat blijft knagen…

Oók de PowerPoint kunnen leveren

Aan presentatie-coaches die hun klanten al helpen met een ijzersterk verhaal en een sprankelijk optreden, geven wij nu de mogelijkheid om ze daarnaast óók snaar-strakke visuele ondersteuning aan te bieden.

Omdat niet alle coaches zin hebben om ook nog eens met PowerPoint aan de slag te gaan. Of omdat hun kracht daar gewoon niet ligt.

Onze vormgevers eten PowerPoint voor het ontbijt. En zij ontwerpen net zo graag graphics en visuele effecten voor de klanten van collega-presentatiespecialisten.

Voor communicatie-bureaus en presentatie-coaches

Deze dienst is uitsluitend voor ervaren presentatie-coaches; specialisten die sprekers helpen om een goede presentatie te geven.

PS Het maakt natuurlijk niet uit wie uw eigen klant (de spreker) is.

Aanpak

Uw klant is van u. En dat blijft hij ook. Wij helpen u alleen – op de achtergrond – bij die lastige vertaalslag naar PowerPoint-dia’s.

Dit doen we – zo veel mogelijk – volgens een vaste werkwijze. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u uw klant aangehaakt houden.

Na een intake met u spreken we een wederzijdse planning van de mijlpalen af. Daarna levert u de verhaallijn en benodigde informatie aan.

Daarna doen onze vormgevers u een voorstel voor de presentatie in de vorm van een storyboard en schetsen van de dia’s. Die kunt u met uw klant bespreken. Met de terugkoppeling werken we de uiteindelijke presentatie uit; zowel de graphics als de effecten.

De oplevering doen we met u. Na de oplevering is er nog ruimte voor een revisie.


FAQ

Onze ervaren vormgevers. Zij maken al jaren presentaties. Kijk gerust eens in ons portfolio. Dat geeft een aardige indruk van hun werk.
Of we het kunnen: misschien.
Of we het ook doen; nee.

Wij doen presentaties.

Neem contact op voor meer informatie. Want het is erg afhankelijk hoe lang de beoogde presentatie is, of er specifiek beeldmateriaal nodig is, of overwerk nodig is, etc.
Ligt aan hoe snel we kunnen plannen. Als alles meezit en wanneer alle betrokken partijen ruimte in hun agenda hebben om snel te schakelen, dan kunnen we in ± 1 à 2 weken opleveren nadat u het verhaal aanlevert.

Een deel van het werk kunnen we al eerder voorbereiden.

Hoe eerder u contact opneemt, hoe beter we kunnen inplannen.

Nee. U krijgt alleen de benodigde definitieve bestanden. De werkbestanden die we ontwikkelen om het eindproduct te maken, verspreiden we nooit, tenzij we daar vooraf heel expliciete afspraken over maken.
 

(013) 707 99 66

Bel gerust… Vraag naar Joeri of Arnout.
Ze vertellen u alles over presenteren!

 

Of laat ons u terugbellen.

Ja, bel mij!