Stem-coaching voor sprekers

Want uw stem zegt meer dan u vertelt…

 

Stem-coaching voor sprekers
Bent u ook weleens met stomheid geslagen, hoe vol zelfvertrouwen en vol charisma andere sprekers staan te vertellen? Hoe prettig en vertrouwd hun stem in het gehoor ligt? Dat is niet aangeboren: dat hebben ze geleerd.

En dat kunt u ook.

Ze luisteren naar uw woorden, maar vertrouwen op uw stem

Natuurlijk: als u uw publiek enthousiast wilt maken moet het kloppen wat u zegt. Moet het leuk zijn wat u zegt.

Maar als u het vertelt met een trillende stem, vertrouwen ze u dan? Vast niet. Laat uw stem uw succes niet in de weg staan!

Uw eigen stem-coach helpt u uw ware stem te ontdekken. U leert uw stem te beheersen: vol kracht wanneer dat nodig is en gevoelig wanneer het kan.

Zo leert u met uw stem de juiste kleuring te geven aan uw boodschap.

Uw stem staat niet meer tussen u en uw publiek; uw stem versterkt de band.

Is stem-coaching voor u?

Wanneer u uw stem wilt gebruiken om uw boodschap kracht bij te zetten. Wanneer u beseft dat u eigenlijk nooit echt bewust met uw stem bezig bent geweest. Wanneer spreken een belangrijk onderdeel vormt van uw beroep.
Maak dan eens kennis met uw ware stem.

Neem contact op!

FAQ

Een sessie met onze stem-coach duurt een uurtje of twee á drie. En omdat het best intensief en wennen is, is dat voor de meeste mensen ook meer dan genoeg.

Maakt voor de prijs overigens niks uit: we rekenen een vast bedrag per sessie.

Hoeveel sessies u nodig heeft, hangt natuurlijk af van uw huidige vorm, uw gewenste vorm en de snelheid waarmee u zich de technieken eigen maakt.
We raden aan om eens te starten met twee sessies. Vaak is dat al voldoende om een grote en duurzame stap te zetten. Maar er zijn ook sprekers die voor elke belangrijke presentatie een keer met onze coaches trainen.

Maar bel ons gerust eens.

Dan kijken we wat uw behoefte is en hoe we daar iets van kunnen maken.

We kunnen u coachen bij u op locatie, maar als u dat beter uitkomt kunnen we u ook trainen bij ons op kantoor in Tilburg, of nog ergens anders. Het is belangrijk dat we een ruimte hebben waar we rustig kunnen oefenen en waar we niet gestoord zullen worden.
Ah, leuk!
Bel en vraag naar Joeri of Arnout.
Zij kunnen u meer vertellen en uw vragen beantwoorden.
 

(013) 707 99 66

Bel gerust… Vraag naar Joeri of Arnout.
Ze vertellen u alles over presenteren!

 

Of laat ons u terugbellen.

Ja, bel mij!