Presentatie-training: Presentatie geven

Voor als u wilt dat niet alleen uw presentatie, maar ook u zelf de show steelt

 

Training:
Presentatie geven


Tijdsduur

1 – 2 dagen

Deelnemers

5 – 9

Alternatieven

Training: Presentatie maken

Terug naar dienstenAls we een onvergetelijke presentatie voor u hebben gemaakt – of we hebben u geleerd hoe u zelf zulke presentaties maakt, wilt u die natuurlijk graag zo goed mogelijk geven. Maar zo’n presentatie vraagt soms een iets andere aanpak…

Wij helpen u graag op weg.

The floor is yours

  • Twee dagen maatwerktraining met maar één doel: u en uw collega’s zo goed mogelijk voorbereiden op het geven van de volgende presentatie.

    Daarvoor gaan we héél veel oefenen, met zowel non-verbale als verbale communicatie. Telkens weer bestijgt u het podium. In het begin misschien wat onwennig, uiteindelijk als routinier.

    Na afloop heeft u niet alleen uw presentatievaardigheden aangescherpt, maar beheerst u ook de ins en outs van de presentatie. Kunt u anderen ook nog eens op weg helpen.

Aanpak

Tijdens het eerste deel draait (bijna) alles om non-verbale communicatie.

Welke houding straalt het meeste vertrouwen uit? Hoe maakt u eigenlijk goed oogcontact? Waar laat u uw handen? Wat voor effect heeft alles wat u doet op uw publiek?

Natuurlijk gaan we veel oefenen en nemen we dit op op video. Dan kunt u het thuis nog eens nakijken.

En wanneer we tevens een bedrijfspresentatie voor u hebben gemaakt, duiken we de diepte in: samen ontrafelen we de structuur van de nieuwe presentatie. Zodat u niet alleen weet wat belangrijk is in de nieuwe presentatie, maar ook waarom.

Zo kunnen u en uw collega’s de kracht van de nieuwe presentatie optimaal benutten.

Bent u regelmatig zenuwachtig voor uw presentatie?

Daar is niets mis mee.

Maar als die zenuwen te sterk worden, staat dat uw succes in de weg. Door de bijbehorende hoge ademhaling, ongerichte gebaren en wellicht zelfs een black-out tijdens de presentatie, komt u minder krachtig over.

Met de juiste ademhalingstechnieken bedwingt u de podiumvrees.

Deze technieken leert u in het tweede deel van de training Presentatie geven.

Wist u dat uw stem meer zegt dan u vertelt?

Uw publiek heeft direct een mening over u, zodra ze uw stem horen. Daardoor kunt u met uw stemgebruik uw presentatie maken of breken.

Samen met onze vocal coach ontdekken u en uw collega’s hoe u uw stem zo goed mogelijk kunt inzetten tijdens een presentatie: u ontwikkelt uw presentatiestem.

Zodat u natuurlijker, oprechter en krachtiger kunt presenteren.

Vanzelfsprekend nemen we ook het nodige materiaal op, zodat u nóóit meer vergeet hoe u écht kunt klinken…!

Waar we in de rest van de training al veel oefenen, komt in het vierde deel van de training alles samen: houding, mimiek, gebaren, ademhaling, stemgebruik: u en uw collega’s laten zien wat u heeft geleerd.

En dat tillen we nog een stukje verder.

Vanzelfsprekend leggen we ook deze oefeningen weer vast op video, zodat u thuis kunt zien hoeveel u heeft geleerd in twee dagen.

En dat zal u nog verbazen…


Is twee dagen trainen te veel?

Wij vinden twee dagen trainen niet te veel: leren presentaren draait óók om het maken van vlieguren. Maar we snappen dat het een aardige inbreuk kan maken op de agenda’s van u en uw collega’s. En soms kan dat eenvoudigweg niet. Daarom kunt u er ook voor kiezen om slechts één dag te trainen. Dan moeten we wel een keuze maken uit de onderdelen.

Neem eens contact op, dan verkennen we wat bij u past!

Iets voor u?

Wanneer wij een mooie nieuwe presentatie voor u hebben gemaakt. Of we u hebben geleerd hoe u dat zelf kunnen doen. En u wilt leren om deze presentatie zo goed mogelijk te geven. U wilt vol vertrouwen het podium beklimmen. En uw publiek aan uw lippen laten hangen. Kijk ook eens naar onderstaande referenties of neem contact op.

  • “Ik voel me een stuk krachtiger om voor een groep mensen te spreken.”Ria, deelnemer training
  • “Ik heb enorm veel bijgeleerd en ben mezelf meerdere keren tegengekomen.”Lizy, deelnemer training
  • “Een heel waardevolle training van de mannen van Bento.”Hillegonde, deelnemer training

FAQ

Als u wilt leren presenteren als een koning(in): ja, dan is dit zeker iets voor u. Als u in het verleden al eens een presentatietraining heeft gevolgd: absoluut.

We gaan namelijk een stap verder! U leert de nieuwste technieken, die eerder werden toegepast door presentatiekanonnen als Barack Obama, Steve Jobs en Simon Cinek. En u.

Bij voorkeur doen we de training bij u op locatie. Maar als u dat wilt, regelen we een externe locatie voor u.
 

(013) 707 99 66

Bel gerust… Vraag naar Joeri of Arnout.
Ze vertellen u alles over presenteren!

 

Of laat ons u terugbellen.

Ja, bel mij!