Bedrijfspresentatie

Een professionele bedrijfspresentatie laten maken

Een professionele bedrijfspresentatie laten maken

Verfrissend omdat het niet op PowerPoint lijkt
Uw bedrijf is uniek en dat hoort uw bedrijfspresentatie te reflecteren.

Uw bedrijfspresentatie ontwerpen met een doel
We zetten uw publiek centraal in uw bedrijfspresentatie, zodat u hun vertrouwen bouwt en enthousiaste ambassadeurs van ze maakt.

Begrijp-garantie
We doorgronden uw bedrijf snel doordat ons team een WO/HBO achtergrond heeft. Daardoor komen we tot betere oplossingen.

Benieuwd hoe uw algemene
bedrijfspresentatie beter kan?

Bel voor uw bedrijfspresentatie

Of plan een belafspraak in, of stuur een e-mail.

Waar het om draait bij een
goed ontworpen bedrijfspresentatie

U presenteert uw bedrijf omdat u uw publiek een goed beeld wilt geven en in de hoop dat ze enthousiast worden over uw bedrijf. Toch zijn de meeste bedrijfspresentaties een saaie aaneenschakeling van zelfbevlekkende wij-wij-wij-dia’s, waar uw publiek niet enthousiast van raakt.

En dat is jammer, want daardoor worden plaatsen ze de order toch niet bij u. Slechte bedrijfspresentaties hebben een groot commercieel afbreukrisico.

Wanneer u uw presentatie in verhaal en beeld meer afstemt op de emotie van uw publiek, zult u constructief bouwen aan vertrouwen en enthousiasme.

Een goed ontworpen bedrijfspresentatie is afgestemd op uw bedrijf, u, uw doel en uw publiek en is ontworpen met oog voor:

 • overtuigende inhoud, oftewel: hetgeen u vertelt,
 • krachtig beeld en
 • hoe u de presentatie gebruikt in de praktijk.

Wij maken dagelijks zulke presentaties voor onze opdrachtgevers.

Zo maken wij een goede bedrijfspresentatie

Model voor het maken van een goede presentatie

Wilt u een professionele bedrijfspresentatie laten maken?

 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate.Arnout Drenthel (37), directeur Bento Presentaties
Input your quotation here. Also, you can cite your quotes if you would like.Mr. WordPress
 

Pas op voor het PowerPoint-effect!

Zeker bedrijfspresentaties horen onderscheidend te zijn. Daarom ontwerpen we juist bedrijfspresentaties met een eigen unieke identiteit. En zonder bulletpoints…!

Dit zijn twee recente voorbeelden van ons werk. Vind meer bedrijfspresentaties in ons portfolio.

Bekijk het portfolio

(Tip: filter in het portfolio op ‘Bedrijfspresentaties’!)

Oprichters van Bento Presentaties Arnout en Joeri

Over Bento

Gedreven vanuit de verwondering waarom de presentatie-standaard in Nederland zo laag ligt, begonnen Joeri en Arnout in 2010 Bento Presentaties; een bureau dat volledig gespecialiseerd is in het maken en geven van presentaties.

Door sprekers en bedrijven te trainen en ondersteunen bij het ontwikkelen van hun presentaties zorgen we dat sprekers met meer passie en vertrouwen presenteren.

Zo bereiken ze beter hun doel en zijn ‘Bento-proof’-presentaties een garantie voor publiek voor een helder en inspirerend moment!

Zes zekerheden die u alleen bij Bento krijgt

Begrijp-Garantie
Uw ontwerp-team bestaat volledig uit specialisten op WO/HBO niveau. Daardoor begrijpen uw specifieke uitdagingen en kunnen we u beter adviseren.

Alle Benodigde Specialismen
Of het nu copywriter, vertaler (EN/D), voice-over (m/v), fotograaf, ontwerper, of een stemcoach is: alle specialisten staan klaar.

Multi-trick Pony
We ontwerpen voor verschillende platformen (Windows, Mac en iPad) en software (o.a. PowerPoint, Keynote, Prezi), waardoor we iedereen kunnen helpen.

Fixed Price
In 9 van de 10 opdrachten werken we voor een vaste prijs. Dus geen verrassingen achteraf.

100% Tevredenheidsgarantie
Wanneer u na afloop niet volledig tevreden bent, betaalt u niets. Geen discussie. Uw oordeel is leidend.

6 Maanden Service
Mocht in de praktijk blijken dat onverhoopt toch een aanpassing nodig is, dan passen we dat het eerste halfjaar kosteloos voor u aan.

 

(En we maken de mooiste presentaties. Kijk zelf maar.)

…en dat wordt gewaardeerd.

Klantbeoordeling Bento Presentaties Klantbeoordeling Bento Presentaties Klantbeoordeling Bento Presentaties Klantbeoordeling Bento Presentaties Klantbeoordeling Bento Presentaties

9,1/10

Klanten waarderen onze diensten met het cijfer 9,1 uit 10

99%

99% van onze klanten beveelt ons aan

Wilt u een professionele bedrijfspresentatie laten maken?

Vaakgestelde vragen

 • Mijn business is heel specifiek. Hebben jullie ervaring?
  Onze specialisten zijn oud-organisatie-advisuers. Daardoor zijn ze bij uitstek in staat om snel de complexiteit van een organisatie en branche te doorgronden. Daarnaast hebben we gewerkt voor heel uiteenlopende opdrachtgevers. En juist door die diverse ervaring kunnen we frisse blik brengen.
 • Maken jullie ook presentaties in… ?
  We zijn geen 1-trick pony die alles en alleen in PowerPoint werkt. We ontwikkelen in de software en op het platform wat bij u past. Of dat nu PowerPoint, Prezi of Keynote is en op Mac, Windows of iPad.
 • Kost het mij veel tijd?
  Dat ligt er maar net aan. Zo kunnen wij zonder uw input niet de inhoud ontwikkelen of verbeteren. Daarvoor plannen we dan ook een of enkele effectieve workshops samen met u. Het laten ontwerpen en vormgeven van de presentatie-materialen kost u na een briefing nauwelijks tijd.
 • Hoe lang duurt het?
  Een volledige presentatie maken duurt in de praktijk rond de 5 á 6 weken. Dat kan wel iets sneller, maar de ervaring leert dat het sterk afhankelijk is van de agenda’s van alle betrokkenen.
 • Is de presentatie aanpasbaar?
  We adviseren u over de mogelijkheden en beperkingen van aanpasbare presentaties. Indien gewenst, maken we de presentatie volledig aanpasbaar en uitbreidbaar.
 

(013) 707 99 66

Bel gerust… Vraag naar Joeri of Arnout.
Ze vertellen u alles over presenteren!

 

Of laat ons u terugbellen.

Ja, bel mij!