Sales-presentaties

Presentaties voor salesteams die converteren

Presentatie laten maken door presentatie-specialist

Aansluiten op de behoefte van de prospect
We ontwikkelen jullie presentatie vanuit het perspectief van je publiek: What’s in it for them?

Presentaties die gezien mogen worden
In lijn met de professionele standaard van jullie gehele bedrijf en andere marketing.

Passende oplossing
Naadloos aansluiten op jullie verkoopproces met passende tools. Is PowerPoint nog wel de juiste oplossing voor jullie?

Toe aan de volgende stap in jullie salespresentatie?

Neem contact op

Of stuur ons je huidige presentatie voor drie adviezen van een van onze specialisten.

Presentatie als belangrijkste stap in de buyer’s journey

Jullie hebben een prachtig merk gebouwd en ontwikkelden verschillende marketingmaterialen om die belofte te communiceren – van de website tot advertenties, voor elk touchpoint in de customer journey.

Het bouwt allemaal op naar dit moment – je verkoper bezoekt een grote prospect. Een presentatie is vaak het eerste persoonlijke contact; daar waar het vertrouwen wordt bevestigd en versterkt. Of niet. De presentatie kan wel eens de belangrijkste stap in de buyer’s journey zijn.

Een bij elkaar geraapte PowerPoint-presentatie is als een overhemd met een koffievlek: de professionele uitglijder. Het afbreukrisico van een slechte presentatie is groot.

Stuur je sales team daarom op pad met een top-presentatie die jullie boodschap overtuigend overbrengt, meer deals sluit en eenvoudig sales targets haalt.

In een gestructureerd proces werken we samen met onze klant aan hun ware boodschap. Zo ontstaat een authentieke en overtuigende verkooppresentatie waarin de prospect zich begrepen voelt.

Een heldere boodschap en professionele presentatiematerialen helpen de klant voor jullie te kiezen.

Onze high performance consultants hebben een jarenlange achtergrond als organisatieadviseur en hebben zich gespecialiseerd in verbale en non-verbale communicatie- en overtuigingstechnieken. Ze zijn in staat om via de juiste vragen tot de kern van de boodschap te komen.

Goede PowerPoint-alternatieven voor 1-op-1 salesgesprekken

Past PowerPoint nog wel bij jullie verkoopproces?

We kiezen met je het presentatiemiddel dat aansluit bij je werkwijze en behoefte.

Want PowerPoint of Apple Keynote past prima bij een voorbereide presentatie voor een RFP, maar is wat log en rigide voor een eerste kennismakingsgesprek.

Zorg dat je sales voldoen aan dezelfde innovatieve standaarden als de rest van jullie bedrijf.

Specifiek voor meetings bestaan interessante, nieuwe alternatieven die waardevolle voordelen bieden voor salesteams, zoals:

Dialoog-gestuurd presenteren
Een volledig interactieve presentatie als ondersteuning van een organisch gesprek, waarbij je alle relevante informatie altijd bij de hand hebt zonder dat de presentatie beperkend werkt.

Calculaties maken
Eenvoudig en overzichtelijke calculaties maken met uw gesprekspartner in de presentatie.

Professionele follow-up
Stuur direct de specifieke dia’s die resoneerden tijdens het gesprek en koppel de presentatie met jullie CRM systeem.

Duidelijke gebruiksdata
Continue aanscherpen van uw salesapparaat: Welke delen van de presentatie worden veel gebruikt en wat heeft extra aandacht nodig?

Gestructureerde aanpak

Fase 1: Strategie en kernboodschap

We stellen de juiste vragen om jullie te helpen om in de presentatie in te spelen op de behoefte van de klant.

Daarvoor maken we een heldere analyse van het publiek: Welke vragen en wensen hebben zij? Kunnen zij de koop-beslissing nemen? Wat is voor hen persoonlijk belangrijk? Wat hebben zij nodig om de volgende stap in de buyer journey te zetten?

Fase 2: Inhoud ontwikkelen

We ontwikkelen samen met jullie de inhoud van jullie boodschap in enkele workshops of scherpen de huidige boodschap aan.

Hierbij benutten we diverse overtuigingstechnieken om je boodschap krachtiger te maken en het effect van je verkooppresentatie te vergroten.

Fase 3: Ontwerp en realisatie van presentatiemiddelen

In de laatste fase realiseren we de benodigde presentatiemiddelen die jullie doel en boodschap verder ondersteunen. Uiteraard volledig aansluitend op jullie brand identity.

 • Strategie en kernboodschap

  We stellen de juiste vragen om jullie te helpen om in de presentatie in te spelen op de behoefte van de klant. Daarvoor maken we een heldere analyse van het publiek: Welke vragen en wensen hebben zij? Kunnen zij de koop-beslissing nemen? Wat is voor hen persoonlijk belangrijk? Wat hebben zij nodig om de volgende stap in de buyer journey te zetten?

 • Inhoud ontwikkelen

  We ontwikkelen samen met jullie de inhoud van jullie boodschap in enkele workshops of scherpen de huidige boodschap aan. Hierbij benutten we diverse overtuigingstechnieken om je boodschap krachtiger te maken en het effect van je verkooppresentatie te vergroten.

 • Ontwerp en realisatie van presentatiemiddelen

  In de laatste fase realiseren we de benodigde presentatiemiddelen die jullie doel en boodschap verder ondersteunen. Uiteraard volledig aansluitend op jullie brand identity.

Voorbeelden sales-presentaties

Janssen & Janssen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Saint Gobain Marine Applications

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Janssen & Janssen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.


Reacties van klanten

5 sterren review presentatie-ontwerp
“Flexibel: je kunt lekker snel schakelen. Bento was goed in staat om mijn ideeën, ook qua vormgeving en beelden, om te zetten naar mooie slides. Tijdens de workshops in staat om een complexe puzzel naar een heldere verhaallijn te vertalen.”
4 sterren review presentatie-ontwerp
“Zeer professioneel, snel en accuraat. Verrassend, sterk.”Janny Niessen, Saint-Gobain Weber Beamix
5 sterren review presentatie-ontwerp
“Zeer positief. De inspanningen en het meedenken van Joeri over de vertaling en presentatie van onze troeven en toegevoegde waarde, overtroffen onze verwachtingen.”Evert Gys, Elipse
5 sterren review presentatie-ontwerp
“Professionals, vernieuwend”
“Zeer professioneel en creatief in het omzetten van de ideeën die geopperd worden.”Sapa
4 sterren review presentatie-ontwerp
“Prima ervaring gehad. Kundige mensen en snel schakelen, zijn termen die me nu door het hoofd schieten. Dus dikke prima.”
5 sterren review presentatie-ontwerp
“Professioneel, snel, proactief en deskundig!”Geert Duysters, Tilburg University
5 sterren review presentatie-ontwerp
“Klantgericht, professioneel en creatief zijn woorden die jullie welllicht zelfs wel teniet doen. Top prestatie geleverd en super meegedacht om ons een geweldige presentatie te bezorgen die ons verhaal optimaal weergeeft en ons eigen verhaal helpt te ondersteunen bij onze klanten en prospects!”Daan Kuiphuis, Quarantainenet

Over Bento

Gedreven vanuit de verwondering waarom de presentatie-standaard in Nederland zo laag ligt, begonnen Joeri en Arnout in 2010 Bento Presentaties; een bureau dat volledig gespecialiseerd is in het maken en geven van presentaties.

Door sprekers en bedrijven te trainen en ondersteunen bij het ontwikkelen van hun presentaties zorgen we dat sprekers met meer passie en vertrouwen presenteren.

Zo bereiken ze beter hun doel en zijn ‘Bento-proof’-presentaties een garantie voor publiek voor een helder en inspirerend moment!

Zes zekerheden die u alleen bij Bento krijgt

Begrijp-Garantie
Uw ontwerp-team bestaat volledig uit specialisten op WO/HBO niveau. Daardoor begrijpen uw specifieke uitdagingen en kunnen we u beter adviseren.

Alle Benodigde Specialismen
Of het nu copywriter, vertaler (EN/D), voice-over (m/v), fotograaf, ontwerper, of een stemcoach is: alle specialisten staan klaar.

Multi-trick Pony
We ontwerpen voor verschillende platformen (Windows, Mac en iPad) en software (o.a. PowerPoint, Keynote, Prezi), waardoor we iedereen kunnen helpen.

Fixed Price
In 9 van de 10 opdrachten werken we voor een vaste prijs. Dus geen verrassingen achteraf.

100% Tevredenheidsgarantie
Wanneer u na afloop niet volledig tevreden bent, betaalt u niets. Geen discussie. Uw oordeel is leidend.

6 Maanden Service
Mocht in de praktijk blijken dat onverhoopt toch een aanpassing nodig is, dan passen we dat het eerste halfjaar kosteloos voor u aan.

…en dat wordt gewaardeerd.

Klantbeoordeling Bento Presentaties Klantbeoordeling Bento Presentaties Klantbeoordeling Bento Presentaties Klantbeoordeling Bento Presentaties Klantbeoordeling Bento Presentaties

9,1/10

Klanten waarderen onze diensten met het cijfer 9,1 uit 10

99%

99% van onze klanten beveelt ons aan

Wilt u een professionele presentatie laten maken?

Vaakgestelde vragen

 • Is dit iets voor mij?
  Wanneer presentaties voor u een waardevolle manier zijn om mensen te beïnvloeden, loont het om te investeren in die presentatie. Bedenk maar eens wat het oplevert wanneer uw presentatie 2x zo succesvol zou zijn…
 • Mijn business is heel specifiek. Hebben jullie ervaring?
  Onze specialisten zijn oud-organisatie-adviseurs. Daardoor zijn ze bij uitstek in staat om snel de complexiteit van een organisatie en branche te doorgronden. Daarnaast hebben we gewerkt voor heel uiteenlopende opdrachtgevers. En juist door die diverse ervaring kunnen we een frisse blik brengen.
 • Maken jullie ook presentaties in… ?
  We zijn geen 1-trick pony die altijd en alleen in PowerPoint werkt. We ontwikkelen in de software en op het platform wat bij u past. Of dat nu PowerPoint, Prezi of Keynote is en op Mac, Windows of iPad.
 • Kost het mij veel tijd?
  Dat ligt er maar net aan. Zo kunnen wij zonder uw input niet de inhoud ontwikkelen of verbeteren. Daarvoor plannen we dan ook een of enkele effectieve workshops samen met u. Het laten ontwerpen en vormgeven van de presentatie-materialen kost u na een briefing nauwelijks tijd.
 • Hoe lang duurt het?
  Een of enkele dia’s verwerken kan vaak binnen 1 à 2 dagen. Een volledige presentatie maken duurt in de praktijk rond de 4 à 5 weken. Dat kan wel iets sneller, maar de ervaring leert dat het sterk afhankelijk is van de agenda’s van alle betrokkenen.
 • Wat zijn de kosten?
  De kosten zijn sterk afhankelijk van de hoeveelheid werkzaamheden. Door onze beproefde aanpak, werken we effectief en efficiënt. Daarom maken vrijwel altijd een fixed price afspraak met u.
 • Ik heb heel snel iets nodig!
  We zijn wel gewend te werken onder deadlines. Wat we kunnen doen in een dag of een of meer weken verschilt natuurlijk, maar we kunnen ongetwijfeld iets betekenen. Neem vooral contact op, dan bespreken we wat haalbaar is.
 • Is de presentatie aanpasbaar?
  We adviseren u over de mogelijkheden en beperkingen van aanpasbare presentaties. Indien gewenst, maken we de presentatie volledig aanpasbaar en uitbreidbaar.
 • Komen jullie bij ons?
  De workshops met u doen we bij voorkeur bij u op locatie. De eindoplevering doen we ook bij u op locatie. Alle tussengelegen werkzaamheden voeren we uit bij ons op kantoor en waar nodig, hebben we telefonisch contact met u.
 

(013) 707 99 66

Bel gerust… Vraag naar Joeri of Arnout.
Ze vertellen u alles over presenteren!

 

Of laat ons u terugbellen.

Ja, bel mij!