Presentatie-training: Presentatie geven

Als je wilt dat naast je presentatie ook jij zelf de show steelt

 

Training: Presentatie geven


Tijdsduur
2-3 dagen
Aantal deelnemers
5–8 deelnemers
Tijdsduur


Daar sta je dan. Een prachtige presentatie op het scherm. En jij ernaast, of ervoor. Natuurlijk voel je wat zenuwen. Hoe ga je daarmee om? Hoe geef je de mensen in je publiek het optreden dat ze verdienen? Hoe schenk je ze de beste versie van jezelf?

Wij helpen je op weg.

The floor is yours

  • Twee of drie dagen maatwerktraining met maar één doel: jou en je collega’s zo goed mogelijk voorbereiden op het geven van de volgende presentatie. Daarvoor gaan we héél veel oefenen, met zowel non-verbale als verbale communicatie. Want presenteren leer je door het te doen. En door te horen wat anderen daarvan vonden. Telkens weer bestijg je het podium. In het begin misschien wat onwennig, uiteindelijk als routinier. Na afloop heb je niet alleen je presentatievaardigheden aangescherpt, maar heb je ook een beter begrip van je authentieke ik. En hoe je die continu kunt blijven ontwikkelen naar een nog betere versie van jezelf.
  • Presentatie-trainer Joeri Cox laat effect van duidelijk handgebaar zien

Wat gaan we doen?


Tijdens het eerste deel draait (bijna) alles om non-verbale communicatie. Welke houding straalt het meeste vertrouwen uit? Hoe maak je eigenlijk goed oogcontact? Waar laat je je handen? Wat voor effect heeft alles wat je doet op je publiek? Natuurlijk gaan we veel oefenen en nemen we dit op op video. Dan kun je het thuis nog eens nakijken. En wanneer we eerder een bedrijfspresentatie voor je hebben gemaakt, duiken we de diepte in: samen ontrafelen we de structuur van de nieuwe presentatie. Zodat je niet alleen weet wat belangrijk is in de nieuwe presentatie, maar ook waarom. Zo kunnen jij en je collega's de kracht van de nieuwe presentatie optimaal benutten.

Is twee of drie dagen trainen te veel?

Wij vinden dat niet te veel: leren presenteren draait óók om het maken van vlieguren. Maar we snappen dat het een aardige inbreuk kan maken op jullie agenda's. En soms kan dat eenvoudigweg niet. Daarom kun je er ook voor kiezen om slechts één dag te trainen. Dan moeten we wel een keuze maken uit de onderdelen.

Neem eens contact op, dan verkennen we wat bij jullie past!

Iets voor jou?

Wanneer wij een mooie nieuwe presentatie voor je hebben gemaakt. Of we je hebben geleerd hoe je dat zelf kunt doen. En je wilt leren om deze presentatie zo goed mogelijk te geven. Je wilt vol vertrouwen het podium beklimmen. Trouw blijven aan jezelf. En je publiek aan je lippen laten hangen. Kijk ook eens naar onderstaande referenties of neem contact op.

  • “Ik voel me een stuk krachtiger om voor een groep mensen te spreken.”Ria, deelnemer training
  • “Ik heb enorm veel bijgeleerd en ben mezelf meerdere keren tegengekomen.”Lizy, deelnemer training
  • “Een heel waardevolle training van de mannen van Bento.”Hillegonde, deelnemer training

FAQ

Als je wilt leren presenteren als een koning(in): ja, dan is dit zeker iets voor jou. Als je in het verleden al eens een presentatietraining hebt gevolgd: absoluut. We gaan namelijk een stap verder! Je leert de nieuwste technieken, die eerder werden toegepast door presentatiekanonnen als Barack Obama, Steve Jobs en Simon Sinek. En nu door jou.
 

(013) 707 99 66

Bel gerust… Vraag naar Joeri.
Hij vertelt je alles over deze training!

 

Of laat ons je terugbellen.

Ja, bel mij!