Persoonlijke presentatiecoaching

Want soms wil je niets aan het toeval overlaten

 

Persoonlijke presentatie-coaching
De ene presentatie is nét wat belangrijker dan de andere. En voor die ene, heel belangrijke presentatie laat je niets over aan het toeval.

In dat geval staan onze coaches voor je klaar.

Dus je gaat een presentatie geven

 • Je staat als een koning op het podium. Bespeelt je publiek als volleerd cabaretier. Maar weet je publiek na afloop ook wat je eigenlijk te melden had?

  Of je zet je boodschap met gemak haarfijn op papier. Maar zodra je het woord neemt, klap je dicht. Dat is jammer, want je had zo veel moois te melden.

  Voorbeelden van situaties waarbij onze presentatiecoaches je met plezier helpen. En in zo veel andere situaties: want jij bent uniek en jouw presentatie-uitdagingen zijn dat ook. We staan voor je klaar.

 • Presentatiecoach Joeri Cox laat handgebaar zien

Persoonlijk. Dus echt he-le-maal alleen voor jou.

Als je Barack Obama bent, kunnen we je niet helpen. Maar als je van hem nog iets op kunt steken, dan kunnen we dat wel. En als jouw volgende presentatie heel belangrijk is, ontdek je direct het resultaat.

Neem gerust eens contact op om jouw persoonlijke mogelijkheden te bespreken.


 • “Joeri laat je niet bungelen.
  Hij spiegelt je op de manier hoe je overkomt op het publiek en denkt slim mee over de opbouw van je verhaal.”Michiel van Bruxvoort,
  research consultant TNS NIPO
 • “Joeri is er een meester in je in je kracht te zetten, na een sessie met Joeri heb je meer zelfvertrouwen. Voor elke politicus is het volgen van presentatiecoaching bij Bento Presentaties een aanbeveling!”Lid Europees Parlement
 • “De voorbereiding maakte dat ik ontspannen was.
  Kortom ik kijk terug op een zeer geslaagde middag en ik heb ervan genoten, smaakt naar meer :-)”Ramon van der Wal,
  adjunct-directeur Zest Utilities

FAQ

Een sessie met een van onze presentatiecoaches duurt een uurtje of twee à drie. En omdat het best intensief en wennen is, is dat voor de meeste mensen ook meer dan genoeg.
 

(013) 707 99 66

Bel gerust… Vraag naar Joeri.
Hij vertelt je alles over presentatie-coaching!

 

Of laat ons je terugbellen.

Ja, bel mij!