Over Bento Presentaties

Van organisatie-adviseurs naar presentatiebureau

 

We zijn er niet om PowerPoint-presentaties te maken voor mensen – al doen we dat goed. Bento draait om meer dan dat.
Wij geloven dat mensen met passie een betere wereld kunnen maken. Sinds 2010 ondersteunen wij organisaties en sprekers met training en het ontwerp van presentaties die passie uitdragen.

 

Presentatiebureau uit overtuiging

Onze verbazing

Het uitblijven van inspirerende presentaties heeft ons verbaasd. Kijk de gemiddelde zakelijke presentatie er maar op na: veel gezucht en gesteun — van de spreker én het publiek.

Bizar, want er zijn talloze bewezen technieken bekend waarmee je mensen inspireert en overtuigt. Toch nemen sprekers zelden de moeite zich erin te verdiepen.

Met als gevolg: saaie presentaties, frustraties, veel verloren tijd en gemiste kansen.

Wij zijn ervan overtuigd dat presentaties beter, mooier, leuker en inspirerender kunnen.

Arnout en Joeri, oprichters van Bento Presentaties
5 sterren review Feedback Company
“Zeer professioneel, snel en accuraat. Verrassend, sterk.”Weber Beamix
5 sterren review Feedback Company
“Zeer leerzame training! Heel concrete, persoonlijke feedback waar ik ook echt wat mee kon en gelijk mee aan de slag ben gegaan.”Deelnemer presentatietraining
5 sterren review Feedback Company
“Zeer professioneel en creatief in het omzetten van de ideeën die geopperd worden.”Sapa

Onze filosofie

Want presentaties zijn nu eenmaal een uitstekend middel om anderen te inspireren. Het is ons doel om sprekers die die kans willen pakken te helpen met bewezen technieken: in de boodschap, het ontwerp en het optreden, door ze daarbij te helpen en in te trainen.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze filosofie werkt. Die filosofie is simpel: begrijp de materie, gebruik de juiste technieken, ontwerp om te inspireren en bouw aan vertrouwen.

Zo maken we ambassadeurs. Klanten die zó tevreden zijn, dat ze Bento Presentaties bij hun vrienden en relaties aanraden. Hoe bereik je dat? Je klanten begrijpen, hun uitdaging doorgronden, inspireren en helpen alsof je leven er vanaf hangt. Dan komen de ambassadeurs vanzelf.

Ons bewijs

Toen in 2010 de paden van Arnout en Joeri kruisten, was Bento Presentaties binnen enkele weken een feit. Een presentatiebureau met een duidelijk signatuur: ontwerp en training van hoge kwaliteit voor doelgerichte presentaties en mensen die inspireren.

Dat onze adviseurs en ontwerpers stuk voor stuk hoogopgeleide specialisten zijn, maakt Bento uniek.

Net als het kwaliteitsniveau. Want onze coaches en adviseurs zijn in staat om snel uiteenlopende bedrijven en hun uitdagingen te doorgronden en ze te helpen hun doel te bereiken met een inspirerende boodschap.

En dat zie je terug in de recensies en garanties die we kunnen geven.

Arnout en Joeri, oprichters van Bento Presentaties

5 Bewijzen

Samenwerken?

Wil je advies van of getraind worden door Joeri of Arnout? Neem contact op en informeer naar onze beschikbaarheid.

Neem contact op

Het team

Arnout Drenthel, presentatie-specialist
Arnout | Presentatie-adviseur

Arnout is partner en ontwerpt presentaties.

Arnout’s profiel
Joeri Cox, presentatie-adviseur en trainer
Joeri | Presentatie-adviseur

Joeri is partner, hij traint en ontwikkelt presentaties.

Joeri’s profiel
Friso de Boer, presentatie-trainer en stem-coach
Friso | Presentatie-trainer

Friso laat muisjes nog brullen.

Friso’s profiel
 
Arnout en Joeri, oprichters van Bento Presentaties

Samenwerken?

Wil je geadviseerd of getraind worden door Joeri of Arnout? Neem contact op en informeer naar onze beschikbaarheid.

Neem contact op

Van organisatie-adviseurs naar presentatiebureau

Sinds hun studie Organisatiewetenschappen aan Tilburg University werkten zowel Arnout als Joeri als organisatie-adviseur voor diverse organisaties en instellingen.

Toen eind 2009 hun paden kruisten, besloten ze iets te doen aan een van de grootste raadsels waar ze zich (onafhankelijk van elkaar) al die jaren over hadden verwonderd: het belabberde niveau van presentaties in het Nederlandse bedrijfsleven. Niet veel later was Bento Presentaties een feit.

Sindsdien is Bento uitgegroeid tot een presentatiebureau met een duidelijke signatuur: advies dat werkt en hoge kwaliteit ontwerp en training.

Onze adviseurs en ontwerpers zijn stuk voor stuk hoger opgeleid, vaak met een achtergrond in organisatie-advies. Hierdoor zijn zij in staat om snel en grondig uiteenlopende en gespecialiseerde bedrijven te helpen bij het bepalen van de kernboodschap en om het complexe overdraagbaar te maken in een inspirerende boodschap.

Sinds 2010 ontwikkelt Bento presentaties voor bedrijven, teams en sprekers en trainen we mensen in het maken en geven van betere presentaties.